Mobilitat

Reobert el port d'Envalira i l'accés a França

Els camions de més de 19 tones poden circular a partir del Pas de la Casa i el coll de Puymorens roman tancat

Un vehicle circulant pel refugi d'Envalira després de la reobertura del port aquesta tardaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació ha quedat restablerta al port d'Envalira poc després de dos quarts de quatre, després que els serveis del COEX hagin treballat per netejar la calçada i reobrir al pas dels vehicles. Mobilitat ha informat que s'ha activat la fase groga el que obliga els vehicles a portar equipaments i a transitar a velocitat reduïda. La reobertura del port d'Envalira s'ha produït després d'estar tancat des de les 22 hores d'ahir per la gran acumulació de neu a la carretera i ha arribat tres hores després d'aixecar-se el tall a l'RN-22. L'accés a França s'havia tancat a les 5.30 hores també per les nevades que havien deixat la calçada intransitable. Les autoritats veïnes han reobert la circulació amb equipaments especials i amb restriccions per als vehicles de més de 19 tones que s'han retirat a primera hora de la tarda. L'RN-320 al coll de Puymorens, però, roman tancat per a la circulació.

El tall del port d'Envalira des d'anit ha provocat que el pas pel túnel d'Envalira hagi estat gratuït per a tots els vehicles.

Les afectacions a la xarxa viària per les nevades han imposat limitacions al matí a tres carreteres generals perquè s'ha activat la fase groga a la General 1 a partir de Canillo, a la General 3 des de la Cortinada i a la General 4 per accedir al coll de la Botella. A la tarda la fase groga només es manté a la General 2 a partir de Bordes d'Envalira i pel port d'Envalira.

Reobertura accés a França

tracking