Cimera

Tor referma el compromís amb les discapacitats al Consell de Drets Humans

La ministra d’Afers Exteriors ha assenyalat la feina feta en matèria d'igualtat de gènere amb motiu dels 75 anys de la Declaració Universal

Tor al 55è Consell de Drets HumansGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, ha participat aquesta setmana a la 55a sessió del Consell de Drets Humans de l’ONU, que té lloc a Ginebra, on ha pogut destacar el compromís del país amb les persones amb discapacitat i ha refermat la "missió" d'aquest òrgan per erradicar "reptes globals", com ara,conflictes armats, pobresa extrema, fam, desigualtats o canvi climàtic. Tor ha manifestat elcompromís envers tots els drets humans amb motiu del 75è aniversari de la Declaració Universal.

La ministra també ha participat en diverses sessions de treball amb altres Estats per parlar sobre la feina feta al Principat en matèria d'igualtat de gènere i ha ressaltat que "la més alta esfera política està representada de forma igualitària tant per homes com per dones".

Així mateix, Tor ha mantingut reunions bilaterals amb representants de les Nacions Unides, com la directora general de l'Oficina a Ginebra,Tatiana Valovaya, o l'altcomissionat,Volker Türk.

tracking