DETENCIONS

Un sergent fora de servei controla a un lladre de botigues

L'home hauria comès els robatoris en els dos últims mesos, d'on hauria sostret tabac i alcohol per valor de 965 euros

Dos agents de policia.DdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut un home de 44 anys i no resident, com a presumpte autor de diversos furts en establiments comercials.

Segons l'informe enviat pel cos de seguretat, l'home ja estava identificat i s'havia activat una ordre de recerca i detenció. Dimarts a la tarda, un sergent major fora de servei el va reconèixer pel carrer i el va controlar a l'avinguda Carlemany. En el moment del control, duia a sobre diversos estris que s'utilitzen per sostreure mercaderia i ja s'havia apropiat d'un perfum.

La polica indica que el detingut estaria relacionat amb almenys set furts comesos els dos últims mesos en comerços del país, d'on hauria sostret tabac i alcohol per un valor de 965 euros.

L'home té diversos antecedents a França, on resideix, per fets similars. A més, es va identificar amb un document fals ialtra identitat i, per aquest motiu, també se’l va arrestar com a presumpte autor de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic.

Quan se’l va controlar anava sol, però la policia sospita que en alguna de les ocasions anteriors hauria comptat amb l’ajuda d’altres col·laboradors, i no descarta la posibilitat que formi part d'alguna bandaespecialitzada en aquests delictes.

La policia informta també que en els darrers dies, ha interceptat cinc persones que es dedicaven a cometre furts en establiments comercials.

L'informe de la policia també detalla que aquesta setmana s'ha detingut un home de 40 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic perfalsificar l’experiència laboral amb la finalitat d’obtenir el permís de residència i treball.

tracking