El temps

Vents de 186 km/h a Les Fonts d'Arinsal i 60 centímetres de neu a Sorteny

Grandvalira ha tancat les zones altes de totes les estacions

Esquiadors a les pistes de Grau Roig aquest matíGrandvalira webcam

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ventades i les precipitacions de neu s'han intensificat aquesta nit i s'han registrat ràfegues màximes de 186 quilòmetres per hora a Les Fonts d'Arinsal i de 160 quilòmetres per hora a la Tossa d'Espiolets, segons informa Meteorologia. La velocitat punta a les zones més baixes del país ha estat de 86 quilòmetres per hora a la Borda Vidal i de 89 quilòmetres per hora a Perafita, segons el recull de les estacions de control. La previsió és que durant el dia "anirà disminuint de força progressivament fins al vespre, quan es podrà donar per finalitzat l'episodi", indica el servei meteorològic.

Les nevades han estat abundants en alçada i s'han acumulat 60 centímetres de neu nova a Sorteny, 45 a Les Fonts d'Arinsal i 27 a La Solana en les últimes 24 hores. Els gruixos registrats a la resta d'estacions han estat molt inferiors i en tots els casos es queden per sota dels 17 centímetres de la Tossa d'Espiolets o a Grau Roig.

Meteorologia anuncia que la depressió que ha afectat el Principat es va allunyant cap al Mediterrani i al llarg del dia les clarianes aniran guanyant protagonisme de sud a nord.

Grandvalira manté tancades les zones altes de les estacions pel vent i també les connexions entre els diferents sectors, que es poden fer amb el servei de bus gratuït que s'ha habilitat.

El sector d'Espiolets de Soldeu aquest matí

tracking