TELECOMUNICACIONS

Els abonats a telefonia mòbil creixen un 7,1% al gener

També incrementen els client d'Internet de banda ampla en un 2,6%

Andorra TelecomFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els abonats a telefonia mòbil van créixer un 7,1% durant el mes de gener respecte a l'any anterior, arribant als 123.925 abonats, segons la darrera publicació d'Estadística.

Respecte a la telefonia fixa, els abonats van incrementar un 1,6% en comparació amb l'any anterior, arribant a un total de 51.785 abonats, i pel que fa a Internet de banda ampla, el nombre d'abonats ha incrementat un 2,6%, sumant un total de 42.052 abonats.

En el tràfic telefònic en minuts sense internet, al mes de gener se situa en 13,58 milions, el que representa una baixada del 3,4% respecte al mateix mes de l'any anterior. En la mateixa línia, pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 9.03 milions de minuts, un 2,7% menys respecte l'any anterior. Finalment el tràfic internacional ha estat de 4,55 milions de minuts, un 4,9% menys respecte a l'any anterior.

En canvi, el tràfic per Internet en GB durant el mes de gener se situa en 13,82 milions de GB, el que representa un increment del 13,8% respecte el mateix mes de l'any anterior.

tracking