Successos

Un policia fora de servei deté l'autor de set furts en botigues

L’home hauria sostret tabac i alcohol per valor de 965 euros

Dos agents de policia.DdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un home de 44 anys i no resident com a presumpte autor de diversos furts en establiments comercials. Segons l’informe enviat pel cos de seguretat, l’home ja estava identificat i s’havia activat una ordre de recerca i detenció. Dimarts a la tarda, un sergent major fora de servei el va reconèixer pel carrer i el va controlar a l’avinguda Carlemany. En el moment del control, duia a sobre diversos estris que s’utilitzen per sostreure mercaderia i ja s’havia apropiat d’un perfum. La policia va indicar que el detingut estaria relacionat amb almenys set furts comesos els dos últims mesos en comerços del país, d’on hauria sostret tabac i alcohol per un valor de 965 euros.

L’informe de la policia també detalla que aquesta setmana es va detenir un home de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar l’experiència laboral amb la finalitat d’obtenir el permís de residència i treball. El cos d’ordre també va detenir un home de 47 anys aquesta setmana com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral.

A més, la policia va detenir aquesta setmana dos turistes que intentaven introduir cocaïna líquida al país. Els dos homes, de 29 i 32 anys, van ser controlats a la frontera del riu Runer. La policia va informar que aquesta setmana també han estat arrestades quatre persones més d’entre 23 i 71 anys per donar positiu d’alcoholèmia amb taxes de 0,97; 1,39; 1,42 i 2,37.

tracking