ASSEMBLEA

El Fòrum de la Joventut renova la taula permanent

Entren tres nous joves i es mantenen tres membres de l’anterior junta

Una assemblea del Fòrum de la Joventut.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’organització de joves del país Fòrum de la Joventut ha renovat la composició de la taula permanent amb tres persones que s’incorporen com a nous membres i manté alguns de l’anterior junta. Segons va informar l’entitat, arriben Isabella Vargas, Lisa Cruz i Guillem Tadeo com a noves incorporacions, mentre que Jessica Novais, Joan Jiménez i Adrià Tapp es mantenen de l’anterior junta. Els candidats van rebre el suport d’un total 107 joves i al llarg de les pròximes setmanes es decidirà el càrrec que ostentarà cada un a la junta del Fòrum, segons van comunicar a través d’una nota de premsa.

L’organisme va celebrar la seva 17a assemblea entre el 17 de febrer i ahir, 3 de març, amb un total de 117 membres, la qual ha permès aprovar i ratificar la liquidació de comptes del 2023, amb 75 vots favorables; l’avantprojecte de pressupost del 2024, amb el suport de 74 participants, i el pla de comunicació i la taula de salaris del cos tècnic del Fòrum, amb 89 i 69 vots positius, respectivament.

El Fòrum de la Joventut d’Andorra defensa els drets dels joves i intenta generar canvis a la societat, sigui en espais nacionals o internacionals on es construeixen les polítiques públiques juvenils. Des de l’entitat recorden que totes les persones joves d’entre 15 i 35 anys que resideixen al país formen part de l’assemblea Jove.

tracking