Sistema financer

Acord d'Andbank amb GPTadvisor per treballar amb intel·ligència artificial

L'aliança servirà perquè els professionals puguin respondre amb més agilitat a les necessitats dels clients

Andbank, seu central del grup bancariFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha anunciat una aliança amb GPTadvisor per a explorar el potencial de la intel·ligència artificial (IA) per a l'eficiència i la qualitat del servei ofert pels seus banquers, segons informa en un comunicat. L'entitat implementarà de manera progressiva les solucions de la IA de GPTadvisor, la wealthtech liderada per Salvador Mas, amb l'objectiu en la primera fase de crear un grup de treball per a explorar el potencial de l'aplicació per a l'accés dels banquers a dades detallades sobre els productes i oportunitats d'inversió oferts pel banc, perquè els professionals puguin "respondre ràpidament a les necessitats i consultes dels clients, millorant així l'agilitat en la presa de decisions", exposa Andbank.

La segona etapa serà perquè GPTadvisor busqui com oferir als banquers la capacitat de realitzar anàlisis detallades de les carteres d'inversió. Andbank disposa ja d'una primera versió en prototip per a fons d'inversió.

El CIO d'Andbank, Javier Planelles, ha manifestat que estan "encantats d'explorar amb GPTadvisorl'arribada de la intel·ligència artificial al nostre model de servei bancari" i ha assegurat que l'aplicació no només millorarà l'eficiència operativa, sinó que també elevarà l'experiència del client en oferir anàlisis més precisos i personalitzats".

tracking