Successos

La policia deté uns lladres especialitzats a furtar perfums

L’home i la dona, no residents, van furtar l’equivalent a 1.700 euros

Un vehicle policial a l'Avinguda Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La detenció dissabte d’un home i una dona de 37 anys no residents al país per robar perfums en una botiga d’Escaldes ha servit a la policia per esclarir l’autoria de dos fets similars del gener. El cos d’ordre els vincula a furts per un import que frega els 1.700 euros i considera que els dos visitants venien al país expressament per cometre els actes delictius.

Els dos lladres van ser controlats a l’eix comercial en avisar el comerç que els havien sostret 10 perfums amb un preu de venda de 712,69 euros fent servir una bossa folrada per evitar les alarmes dels sistemes de seguretat de l’establiment. Els agents tenien identificada la parella per robatoris anteriors i amb les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de diversos establiments van poder comprovar que eren les mateixes persones que havien actuat a principi d’any. La primera vegada es van endur una desena de perfums amb un preu de cost de 586,87 euros d’una botiga d’Escaldes i la segona correspon a un furt de cinc perfums valorats en 39,43 euros d’un comerç del Pas de la Casa.

La policia destaca que no es descarta que els arrestats puguin haver estat els autors de més robatoris de perfums.

D’altra banda, els darrers dies la policia també ha detingut dos homes per agressions. Divendres a la tarda es va arrestar a la Massana un turista de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després d’agredir amb brutalitat una dona al seu domicili i causar-li lesions de diversa consideració. La matinada de dissabte a la capital, un altre home, de 29 anys, va ser detingut per haver agredit la parella al carrer.

tracking