Successos

Desallotjats els veïns del bloc incendiat a Sant Julià

El foc d'aquesta matinada en una galeria de serveis ha deixat els 15 habitatges sense llum ni calefacció

Afectació de l'incendi de la galeria de serveis al bloc de pisos de Sant Julià

Afectació de l'incendi de la galeria de serveis al bloc de pisos de Sant Julià

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del bloc d'habitatges incendiat aquesta matinada ala carretera de Nagol, a Sant Julià, han estat desallotjats aquesta tarda i hauran de restar fora de casa durant dues setmanes per la impossibilitat de viure-hi pels danys ocasionats. La decisió s'ha adoptat després de la reunió que han mantingut els bombers, tècnics del departament d'Indústria, personal de la Mútua Elèctrica i les assegurances. El cos de bombers ha explicat que el foc que s'ha produït en una galeria de serveis ha afectat a tot el subministrament d'energia elèctrica de l'immoble i ha deixat sense llum i calefacció a les 15 vivendes. El comú lauredià facilitarà ajudes als veïns que no puguin traslladar-se a un pis familiar i el desallotjament permetrà fer-hi treballs per recuperar els serveis tècnics als pisos.

L'incendi ha causat danys materials a la zona tècnica, al replà de diverses plantes i en alguns habitatges pel fum i l'aigua que han fer servir els bombers. Els veïns han resultat il·lesos amb l'excepció d'una persona que ha patit inhalació de fum lleu i una crisi d'ansietat. El ferit ha estat atès en una ambulància del SUM al mateix lloc dels fets, on ha rebut l'alta, segons ha explicat el cap de guàrdia de bombers.

L'avís del foc l'han donat els veïns a les 0.30 hores i la intervenció del cos d'extinció s'ha prolongat fins a les 3 de la matinada. El cap de guàrdia ha informat que l'incendi s'ha originat per on passen els cables d'electricitat, fibra i telefonia, entre d'altres subministraments i que el fum i les flames s'havien estès per la zona de la galeria a diferents plantes. Els bombers han traslladat tres dotacions i han confinat als pisos els residents que hi havia en aquell moment mentre han durat les tasques d'extinció i de ventilació.

tracking