ENERGIA

Augment del preu dels carburants el mes de febrer

En comparació amb els darrers dotze mesos, el gasoil de calefacció ha disminuït un 20,6%

Uns assortidors de carburant en una gasolinera del país.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Durant el mes de febrer ha augmentat el preu mitjà de tots els carburants en comparació amb el mes anterior, segons les dades que ha publicat Estadística aquest matí. El Gasoil de calefacció ha augmentat un 3,9%, el Gasoil de locomoció també un 3,9% i el Gasoil de locomoció millorat un 3,8%, mentre que els preus de la Gasolina sense plom de 95 octans i el de la Gasolina sense plom de 98 octans han augmentat un 3,9% i un 3,7%, respectivament.

En comparació amb el mes de febrer del 2023, ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants: el Gasoil de calefacció ha disminuït un 8,7% i el Gasoil de locomoció i el Gasoil de locomoció millorat un 2,8% en ambdós casos. Així mateix, la Gasolina sense plom de 95 octans i la Gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 2,0% en ambdós casos.

Segons Estadística, pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el Gasoil de locomoció i el Gasoil de locomoció millorat han disminuït un 13,8% i un 13,5%, respectivament. La Gasolina sense plom de 95 octans i la Gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 8,4% i un 8,1%. El Gasoil de calefacció ha disminuït un 20,6%.

tracking