Economia

Estadística incrementa les col·laboracions per millorar els indicadors econòmics

El departament ha signat un contracte amb l'Institut Nacional d'estadística d'Espanya

Nova col·laboració d'Estadística amb l'INEEstadística

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El departament d'Estadística ha signat un contracte d'assistència tècnica amb l'Institut Nacional d'estadística d'Espanya per fer una revisióglobalde la metodologia i tractament de tres de les seves activitats principals, l'Índex de preus de consum', l'Índex de preus de consum harmonitzat' i l'Enquesta de pressupostos familiars'. L'acord es va signar el 28 de febrer, i de fet, dues tècniques de l'INE s'han desplaçat aquesta setmana al país per dur a terme aquests treballs.

A més, a més, dos tècnics del Departament d'Estadística van rebre, els dies 27,28 i 29 de febrer, unassessoramenttècnic aEustat, l'Institut Basc referent en el càlcul i difusió delproducte interior brut, per aprofundir en l'estimació del PIB per les vies d'oferta, demanda i rendes.

Finalment, una de les tècniques del departament d'Estadística està fentactualmentun seminari del Fons Monetari Internacional sobre la balança depagamentsi la posició inversora internacional. El seminari es fa a Washington i finalitza el 20 de març.

tracking