Successos

Detinguda una dona per un delicte contra la llibertat sexual

Arrestada per ordre de la Batllia per un cas d’abús a una menor

110 és el número de telèfon de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts a Andorra la Vella una dona de 25 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la llibertat sexual. Segons va comunicar ahir el cos, se la deté per ordre de la Batllia per la possible implicació en un cas d’abús sexual a una menor.

D’altra banda, la policia va detenir la matinada de dilluns a Canillo un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i contra la integritat física i moral, perquè hauria amenaçat de mort i maltractat la seva esposa. La detenció es va efectuar arran de la denúncia que va interposar la dona unes hores abans. A l’home se li van trobar a casa dues pistoles d’aire comprimit i una de fogueig.

Dimecres al matí, a Escaldes-Engordany, la policia va arrestar un home de 37 anys a qui li constava una ordre de detenció de la Batllia com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni i contra l’ordre socioeconòmic per una suposada activitat bancària o financera il·legal, administració deslleial, apropiació indeguda i estafa amb un perjudici superior a 600 euros. L’ordre de recerca i detenció es va activar arran d’una querella criminal relacionada amb una inversió en criptomonedes i actius digitals.

Un dia abans, la matinada de dimarts, a Andorra la Vella es va detenir un home de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per obstaculitzar l’execució d’una resolució judicial.

Pel que fa a delictes contra la salut pública, s’ha detingut un noi de 20 anys i un de 27 després de constatar com el primer li venia 19,7 grams d’haixix.

ENXAMPATS DOS HOMES AMB 100 PAQUETS DE TABAC DE CONTRABAN

Dos homes no residents de 22 i 24 anys van ser arrestats dimecres a la tarda al Pas de la Casa coma presumptes autors de delictes contra la funció pública per desobeir els agents i fugir quan els volien controlar per contraban de tabac i resistir-se posteriorment a la detenció. A l’home de 24 anys també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per haver-se identificat amb una altra identitat. Duien 100 paquets de tabac valorats en uns 370 euros i prop de 6.000 euros en efectiu. Ahir al matí es va detenir un home de 27 anys i no resident per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.

tracking