Mobilitat

Fase groga a Arcalís, al coll de la Botella i al port d'Envalira

S'espera un nou front a la matinada que generarà nevades generalitzades demà

Nevades a Arinsal aquest matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha activat la fase groga a la General 3, en l'accés a Arcalís, en la General 4, en l'accés al Coll de la Botella, i en la General 2, en l'accés a port d'Envalira, que implica entre d'altres coses l'ús obligatori de pneumàtics especials, no circular a més de 60km/h i la prohibició de la circulació de motocicletes, ciclomotors i vehicles de mobilitat personal.

Segons meteorologia, s'esperen nevades febles durant la tarda i de cara a la nit i la matinada es preveu un altra front que deixarà més nevades que perduraran durant el dia i a la tarda s'aniran dispersant.

Les nevades de primera hora del matí van fer necessari que els efectius del COEX han esta treballant el matí "amb15 màquines a totes les cotes per mantenir la nostra xarxa viària practicable amb la col·laboració dels comuns a les zones urbanes", segons van informar a les xarxes socials.

La policia recorda l'obligació de portar equipaments al vehicle durant tot l'hivern i demana precaució a la carretera per a l'episodi de neu d'avui i els que es preveuen per al cap de setmana.

tracking