Successos

La policia deté quatre homes i comissa 170 grams de cocaïna

El cos ha intervingut amb una operació antidroga i ha confiscat més de 2.220 euros en efectiu

La mercaderia confiscada pel cosPolicia d'Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cos policial va desmantellar dijous a la capital un "important" punt de venda de droga que va acabar amb la detenció de quatre persones, dos suposats traficants de 31 i 42 anys, i dos compradors, de 50 i 35 anys, i va comissar 170 grams de cocaïna. Segons informa la policia, l'operació antidroga, batejada com a 'Operació llops', va iniciar l'any passat fruit d'unes "primeres informacions" sobre un possible punt de venda en un carrer cèntric de la capital i arran de vigilar un immoble sospitós amb moviment continu de persones "amb comportaments compatibles amb una possible compravenda".

Els arrestos dels compradors es van efectuar al carrer moments després de que l'interessat de 50 anys adquirís 'in situ' 1 gram de cocaïna, mentre que l'home de 35 va ser detingut uns minuts més tard quan sortia del pis en qüestió amb 0,86 grams del mateix estupefaent.

El mateix dia a la nit es va procedir a la detenció d'un dels traficants "quan entrava a treballar", segons la policia. Duïa set embolcalls de cocaïna i sospiten de que hagi efectuat algun tipus de venda durant les hores de feina. Cap a mitja nit, es va arrestar al segon implicat, de 42 anys, després de trobar proves que l'incriminaven al domicili, concretament, 163 grams de cocaïna, 145 dels quals amagats a l'interior d'una jaqueta, dues bàsculesde precisió i estris que s’acostumen a utilitzar per preparar les dosis.

A banda de la droga, es va confiscarmés de 2.220 euros en efectiu i "diferents elements emprets en el tràfic d'estupefaents", tot i que la investigació roman oberta i el cos no descarta noves detencions.

tracking