ESTUPEFAENTS

Controlats dos joves amb 26,1 grams d'haixix a un pàrquing de la capital

Els joves de 20 i 21 anys també duien 0,6 grams de cocaïna

Un vehicle de policia aparcat davant de la seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va controlar i detenir la matinada del dissabte dos joves de 20 i 21 anys amb 26,1 grams d'haixix i 0,6 grams de cocaïna. Es trobaven a l'interior d'un cotxe en un aparcament de la capital.

Aquesta detenció se suma a vuit arrests més que la policia ha dut a terme en els darrers dies. Un turista de42anys va ser detingut dijous a la tarda a la frontera del riu Runer amb 1,65 grams de cocaïna i dos turistes més, de 26 i 37 anys, van ser arrestats la matinada de dissabte en un local d'oci nocturn d'Andorra la Vella amb 1,2 grams de cocaïna i dues pastilles d'èxtasi. En un altre control a Andorra la Vella, una conductora de48anys va ser arrestada amb 1,3 grams de cocaïna i per positiu en drogues al volant.

Finalment, la matinada d'aquest dilluns, tres homes més han estat detinguts en possessió de drogues, tots tres en l'aparcament d'un local d'oci nocturn del Tarter. Dos d'ells, de 22 i 24 anys, han estat arrestats cap a les dues de la matinada; el primer, amb 0,7 grams de cocaïna i 0,3 d'MDMAi, el segon, amb 0,68 grams més de cocaïna. Una estona més tard, els agents han detectat una altra persona, de33anys, amb 0,4 grams, també de cocaïna.

Alcoholisme

Pel que fa a la conducció sota els efectes de l'alcohol, la Policia ha detingut tres homes i dues dones d'entre 19 i 42 anys amb taxes d'1,08 a 2,21.

tracking