JOVENTUT

7a Trobada de joves científics

L’objectiu de la iniciativa és fomentar el gust per la recerca científica entre l’alumnat de tercer i quart de segona ensenyança i primer de batxillerat

Centre de congressos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats i la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO organitzen la setena Trobada de joves científics aquest dimecres al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, entre les 9 i les 11 hores.

L’objectiu de la iniciativa és fomentar el gust per la recerca i la creativitat científica entre l’alumnat de tercer i quart de segona ensenyança i primer de batxillerat i equivalents dels diferents sistemes educatius del país. Durant el matí, dotze grups d’estudiants de les escoles andorranes de segona ensenyança d’Encamp i Ordino, del Lycée Comte de Foix, del Col·legi Sant Ermengol, de l’Escola Sagrada Família, del Col·legi Mare Janer i del Colegio Español María Moliner presentaran a la resta de participants els treballs que han elaborat a l’escola amb motiu de la Trobada de joves científics. La temàtica dels dotze projectes que hi participen és variada, des de treballs sobre el canvi climàtic, la sostenibilitat i el medi ambient, fins a qüestions científiques relacionades amb el tabac i la salut, la cultura i les arts fotogràfiques del segle XIX.

La Trobada de joves científics compta amb el patrocini de FEDA Cultura, que aporta 300 euros a cadascun dels projectes presentats.

tracking