ASSOCIACIONS

El punt d'informació de l'Associació de Dones va atendre 81 casos al 2023

Del total dels serveis, 23 van estar relacionats amb problemes per a trobar habitatge

Mònica Codina, presidenta de l'Associació de DonesADA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Punt d’Informació a la Dona, el PID, servei que ofereix l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), ha atès durant el passat any un total de 81 casos.

En total, 23dels casos atesos estaven relacionats amb problemes per trobar un habitatge, una trentena eren demandes i assessoraments legals per separacions, incompliments de sentències o impagaments econòmics. Entre les demandes hi havia també vuitcasos relacionats amb la violència de gènere ja sigui dins la parella o en l’àmbit laboral i quatre amb avortaments. Altres temes que van ser objecte d ‘atenció al PID eren problemes amb immigració, recerca de feina, reagrupament familiar o ingressos extraordinaris per poder afrontar una separació.

El PID és un servei que ofereix l’Associació de Dones d’Andorra per a totes les dones que ho sol·liciten i de forma gratuïta, amb una orientació personalitzada i adaptada a les problemàtiques de cada una de les usuàries. És un servei que es porta a terme de forma presencial, dimarts i dijous de 16:30 hores a 20:30 horeso telefònica, a través del 360760.

Des de l'ADA es valora positivament el servei realitzat durant l'any passat i subratllen el fet que les usuàries s'han mostrat satisfetes amb l'atenció personalitzada rebuda.

tracking