Sucessos

Arrestat un jove per fer tocaments a dues noies menors d'edat

La policia deté un home per amenaces de mort amb un ganivet de cuina de 10 centímetres

Una patrulla del cos de policia davant de la Batllia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 19 anys va ser detingut dimecres passat a la nit per assetjar sexualment dues menors i fer-los tocaments sense el seu consentiment. El cos de policia exposa que en detenir-lo, el jove va reaccionar “amb agressivitat” i va empènyer un dels policies contra la porta de vidre d’entrada de l’edifici causant-li lesions. També dimecres un home de 44 anys va ser arrestat per amenaçar de mort un altre home amb un ganivet de cuina amb una fulla de 10 centímetres.

Dijous, la policia va haver d’intervenir en dues ocasions. La primera, arran d’una trucada per part dels empleats d’un local d’oci nocturn del Tarter alertant d’un home molt agressiu, que en el moment de la detenció va insultar, desobeir i amenaçar de mort els policies. La segona detenció va ser la d’un jove de 23 anys no resident que duia una navalla tipus papallona amb una fulla de set centímetres que anava traient i posant a la beina.

Pel que fa a delictes contra la salut pública, es va arrestar a Canillo un conductor amb 2,1 grams de cocaïna que també va donar positiu en la prova de drogues al volant, i un turista de 28 anys a la frontera del riu Runer amb dues pastilles d’èxtasi.

Finalment, per conduir sota els efectes de l’alcohol, el cos d’ordre va detenir un home de 56 anys amb una taxa d’1,79 després que els agents de circulació de la Massana el controlessin sortint d’un aparcament comunal. Prèviament, hauria causat danys a un altre vehicle. Altres quatre persones han estat arrestades amb taxes d’alcoholèmia de 0,93 a 1,19. La policia també va detenir dos joves de 23 anys per conduir amb el permís retirat.

tracking