RECEPCIÓ AL PALAU EPISCOPAL

Vives rep cartes credencials de set ambaixadors

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va rebre ahir al Palau Episcopal les cartes credencials de set ambaixadors a Andorra

Vives rep cartes credencials de set ambaixadorsBisbat d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, acompanyat per la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, va rebre ahir al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell les cartes credencials de set ambaixadors al Principat. Els països que les van presentar van ser els Emirats Àrabs Units, el Salvador, Turquia, Oman, Cambodja, Sri Lanka i Macedònia del Nord.

En concret, durant la jornada d’ahir es van rebre les cartes credencials d’Omar Obaid Alhesan Alshamsi, ambaixador dels Emirats Àrabs Units; Joaquín Alexander Maza Martinelli, ambaixador del Salvador; Nüket Küçükel Ezberci, ambaixadora de Turquia; Omar Said al-Kathiri, ambaixador d’Oman; David Luy, ambaixador de Cambodja; Niroshani Manisha Dias Abeywickrema, ambaixadora de Sri Lanka, i Edmond Ademi, ambaixador de Macedònia del Nord.

VISATS AMB L’ÍNDIA

Ahir la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, va signar un acord amb la República de l’Índia per a l’exempció de l’obligació de visats per a titulars de passaports diplomàtics i oficials. L’acord que es va rubricar suposa, una vegada el text entri en vigor, un avantatge per als posseïdors d’un passaport diplomàtic d’Andorra que viatgin a la República de l’Índia, ja que estaran exempts de sol·licitar el visat i de pagar-ne les taxes.

Una de les ambaixadores al Palau Episcopal.

tracking