Política

El PS demana pels projectes avaluats en recerca clínica i biomèdica

Susanna Vela vol conèixer els treballs de la Comissió d’Ètica de la Investigació i quins han estat executats amb centres forans

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, ha entrat una bateria de preguntes escrites a Sindicatura en relació als projectes de recerca i d’innovació clínica i biomèdica.

Vela vol saberquants projectes han estat avaluats pel departament de la Comissió d’Ètica de la Investigació, els favorables i desfavorables, així com saber quins són els que es duen a terme al Principat i quins en col·laboració amb centres forans. La consellera general sol·licita una breudescripció de la recerca que contingui l’objecte de la investigació, els recursos humans destinats, el pressupost i els centres implicats.

El PS demana pels treballs que hagin estat avaluats per la Comissióabans de l’aprovació de la Llei de recerca clínica i biomèdica i si el departamentha fet recomanacions i guies d’actuació tant per professionals com per la societat "en general".

tracking