Successos

Detingut per intentar atracar vianants amb una navalla

El detingut va amenaçar de mort a un transeünt i va intentar fugir quan li van plantar cara

Dos vehicles de la Policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nit de divendres un jove resident de 22 anys va ser detingut a Andorra la Vella per dur una navalla amb la qual va intentar atracar aun grup de persones al passeig del riu

Segons informa la policia en un comunicat, els agents van rebre l’avís a les 22.43 hores de la nit perquè un noi “intimidava” i exigia diners a un grup de vianants amb l’arma blanca que duia.El jove va exigir drogues idiners i va acorralar contra un dels bancs del passeig una de les persones que formaven part del grup amenaçant-la de mort amb una navalla amb una fulla de 8 centímetres. Quan un d’ells li va plantar cara, el jove va marxar, però la Policia el va localitzar uns minuts després.

Els fets no van transcendir i van quedar en una temptativa de robatori i, gràcies a l’actuació ràpida dels agents, no va haver-hi cap ferit.

El jove controlat, que ja està a disposició judicial, s’enfronta a diversos delictes com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni, per robatori amb violència en grau de temptativa; contra la llibertat, per amenaces; contra la seguretat col·lectiva, per portar una arma blanca; contra la funció pública, per resistir-se i desobeir els agents, i contra l’honor, per injúries.

tracking