Successos

Extradits a Andorra els lladres d'una botiga d'electrònica

Els quatre homes, no residents al país de 20, 26, 29 i 31 anys eren membres d’un grup organitzat

Els agents carregant al detingut al furgóPolicia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts a la tarda s’ha fet efectiva l’extradició dels presumptes autors del furt amb força comès el passat mes de novembre en una botiga d’electrònica situada a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella.

La Policia Nacional espanyola ha lliurat els quatre detinguts a la Policia Andorrana, que, tot seguit, els ha traslladat davant el batlle de guàrdia.

La col·laboració entre Policia andorrana, Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional espanyola, a través dels canals diplomàtics i d’INTERPOL, va permetre articular una intervenció per identificar i detenir els sospitosos en poques hores.

Els quatre homes, no residents al país de 20, 26, 29 i 31 anys i membres d’un grup organitzat, van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni després d’entrar a l’establiment la matinada del dimarts 14 de novembre.

La investigació de la Policia va permetre identificar els presumptes autors, que ja havien estat controlats i identificats al país anteriorment. A primera hora del matí de dimarts, es va localitzar el vehicle dels lladres abandonat al coll de la Botella, a poca distància del límit fronterer amb Espanya.

Se’ls va acusar d’un delicte major de furt amb força sobre les coses i d’un delicte major d’associació il·lícita.

tracking