CULTURA

David Font representarà Andorra a la Fira de música de Vila-seca

L’artista andorrà presentarà l’espectacle ‘Cançons amb Trementina’

El músic David Font Forcada.Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic David Font Forcada és la proposta andorrana que actuarà enguany a la vintena edició de la Fira de música emergent i familiar (FiM) de Vila-seca, que se celebrarà del 16 al 19 de maig de 2024.L’acord es pacta per segona vegada per a l’edició d’enguany, i es prorrogarà automàticament per a les edicions dels propers anys.

L’artista andorrà presentarà l’espectacle ‘Cançons amb Trementina’, una proposta teatral amb música fruit de la creació col·laborativa de dos companyies -L’era i Les Candidates- que utilitzen la música tradicional popular catalana per parlar de la homosexualitat. A ‘Cançons amb Trementina’ l’actriu Anila Padrós interpreta tres personatges femenins i fa un viatge per les vides de dos generacions als pobles trementinaires del Pirineu, acompanyat de tres guitarristes. L’espectacle, per infants a partir de vuit anys, ofereix música d’arrel ple de matisos i subtileses pròpies de la música clàssica.

La FiM de Vila-seca

La FiM Vila-seca celebra enguany la vintena edició. Durant quatre dies professionals i públic podran gaudir de prop de 40 propostes musicals en places, carrers, equipaments i espais emblemàtics de la ciutat.

El Castell, el Celler de Vila-seca i l’Auditori Josep Carreras tornaran a ser els equipaments de programació més destacats, als que s’hi sumarà el Parc de la Formiga com a epicentre de concerts a l’aire lliure, i altres espais com la plaça de les Voltes i el magatzem de Cal Parera.

tracking