LLEIS

Marta Pujol retreu que el 'cas OnlyFans' “cosifica” la dona

El PS al·lega que el model econòmic ha de ser més productiu i aportar valor afegit

Marta Pujol i Pere Baró en roda de premsa.ALEXANDRA MURATET

Publicat per
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata considera que el cas OnlyFans ha evidenciat com s’ha enfocat la Llei d’inversió estrangera. El grup polític creu que el sistema econòmic ha d’anar cap a un model més productiu i que aporti un valor afegit. “Ha d’anar lligat a una economia que potenciï la recerca, el desenvolupament o la innovació, i no pas uns models que tendeixen a unes activitats que són legals tècnicament perquè no són delictes segons el Codi Penal”, va afirmar Marta Pujol, primera secretària del PS, que va afegir que “d’altra banda, no són gens productives i a vegades voregen la il·legalitat o cosifiquen la dona”. Pujol va manifestar que Demòcrates “constantment treu pit del creixement macroeconòmic, però pensem que aquest creixement i desenvolupament econòmic no pot ser a qualsevol preu”, ja que això fa “perdre seguretat o dona una imatge pèssima del model del nostre país”.

El president del partit, Pere Baró, va lamentar que no s’aprovessin les propostes que van traslladar per a la Llei d’inversió estrangera. Baró va afirmar que “ens governen uns gestors que els parles de diners i perden el nord, i la prova és que els val qualsevol cosa per tal que els arribin diners, i així els va”.

Sobre les declaracions en contra que van proferir tant el PS com Concòrdia sobre la Llei d’inversió estrangera, el portaveu del Govern, Guillem Casal, va declarar ahir a la roda de premsa posterior al consell de ministres que les “disfuncions de les quals parlen altres grups polítics són disfuncions ja detectades i constatades pel Govern”.

tracking