POLICIA

Detingut un massatgista per agressió sexual a una clienta

L’arrest es va produir dimecres al matí i l’home ja ha passat a disposició judicial

Un cotxe de policia a la seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va informar ahir que va detenir un massatgista de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. L’arrest es va produir dimecres al matí després que la víctima, una clienta, denunciés haver patit una agressió sexual durant una de les sessions. La víctima va denunciar els fets immediatament després de l’agressió i el detingut ja ha passat a disposició judicial.

Els agents del cos també van realitzar altres detencions a part d’aquesta. Dos homes de 27 i 37 anys van ser detinguts per dur 0,5 i 0,4 grams de cocaïna i donar positiu en la prova de drogues al volant. Segons les autoritats, els agents van sospitar d’un vehicle que es va saltar un control policial a Canillo canviant de direcció de manera sobtada. En perseguir el vehicle i aturar-los, els policies van veure com els homes llençaven els embolcalls amb les substàncies a terra. El conductor, que va donar positiu, s’enfronta a un delicte contra la seguretat col·lectiva. Fa pocs dies, ja es va detenir altres persones per possessió de drogues. Un turista de 28 anys va ser detingut per dur 0,5 grams de MDMA al Pas de la Casa, i un altre, de 37 anys a Canillo, va ser arrestat amb una pastilla d’èxtasi i un segell d’LSD. També es va controlar una dona que accedia al país en autobús amb cinc pastilles d’èxtasi per la frontera sud.

Els darrers dies les forces de l’ordre van arrestar dos conductors que van donar positiu a la prova d’alcoholèmia. Un d’ells, de 48 anys, va ser controlat a Andorra la Vella per circular fent ziga-zagues i donar 2 en la taxa d’alcoholèmia, mentre que l’altre es va saltar un control policial “sense fer cas als senyals dels agents” i sense disminuir la velocitat. Les autoritats van haver de fer ús del sistema per aturar vehicles per evitar la fugida. El conductor va acabar donant 1,71 en alcoholèmia.

El cos de seguretat va informar de la detenció d’un home de 35 anys, a Canillo, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili per haver accedit a un pis sense el consentiment dels llogaters, que es trobaven a l’interior. El detingut era conegut seu i havia estat de matinada a casa seva, mentre celebraven una festa, amb una actitud molt agressiva. Hi va tornar posteriorment i ho va fer donant puntades de peu i cops amb una pedra a la porta d’entrada de l’immoble. Com que no hi va poder accedir va fer servir un maó de ciment per trencar un vidre de la finestra del balcó i entrar. L’home va fugir, però la policia el va localitzar una estona després.

Finalment, durant aquesta setmana es va detenir un jove de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa, i un home de 48 anys com a presumpte autor per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.

tracking