MOBILITAT

Air Nostrum no volarà a Palma de Mallorca aquesta primavera

El ministre portaveu, Guillem Casal va assegurar que els vols durarien tot l’any

Informatiu dels vols a l'aeroport de Palma.C.G.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Elsecretarid’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, DavidForné,va descartar ahir la possibilitat que hi hagi vols a Palma durant aquesta primavera. La finalització de la prova pilot dels vols amb destinació a Palma estava programada per al 31 de març iForné va avançar que la prova podria tenir continuïtat, però no aquesta primavera. “Estem segurs que a partir de la Puríssima que ve aquesta línia s’hauria de consolidar. Ara hauríem de començar a fer noves proves pilot per a altres temporades de l’any per veure si també és interessant o no”, va anunciar elsecretarid’Estat de Transició Energètica.

La setmana passada en la roda de premsa posterior al consell de ministres, el titular de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal, també es va pronunciar respecte d’aquesta qüestió, però va afirmar que els vols de la Seu a Palma es prorrogarien durant tot el 2024. Casal va citar el titular de Turisme i Comerç, Jordi Torres, que va comentar que el vol“està funcionant molt bé” i que és possible que pugui continuar funcionant al llarg d’aquest any. Torres fins i tot va avançar que a final d’any s’intentaria renovar.

El Govern va adjudicar a Air Nostrum la prova pilot de la nova ruta aèria, que es va iniciar el 5 de gener i havia de finalitzar el 31 de març, oferint dos vols, cada divendres i cada diumenge.

tracking