EDUCACIÓ

El Sindicat de l'Ensenyament Públic nomena Sergi Esteves secretari general

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Sergi Esteves va ser nomenat secretari general del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) durant una assemblea celebrada dijous passat per ratificar la nova composició del comitè, després de la dimissió de Marisa Santos. Esteves ja hi estava vinculat d’alguna manera, atès que fins ara ostentava un dels càrrecs de secretari executiu del sindicat.

“Ha vingut a causa de la dimissió de la Marisa Santos”, va detallar el nou secretari general del Sindicat de l’Ensenyament Públic, que va agregar: “No ho tenia del tot clar perquè vaig ser l’últim d’entrar al comitè, però les altres persones, totes dones, per motius personals no ho podien assumir i com que no tenia cap càrrega ho he assumit.”

Entre els aspectes que el SEP vol treballar destaquen les graelles dels interinatges o les negociacions sobre la carrera professional. En aquest sentit, hi ha una trobada amb el ministeri d’Educació dilluns vinent. També es volen revisar els salaris i això es podria posar sobre la taula després de Setmana Santa.

El sindicat va valorar la manca d’implicació de l’afiliació a l’assemblea. En un comunicat va explicar que l’assistència a l’acte va ser “mínima” i per això va decidir fer “autocrítica”, tal com va esmentar. En aquest sentit, s’intensificarà la difusió de la seva tasca en centres escolars.

tracking