CULTURA

Arrenca l'Andorra Sax Fest amb 270 acreditats

Els més nombrosos seran els xinesos, amb 55 representants

Sax Fest

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Comença l'Andorra Sax Fest, que enguany comptarà amb una participació destacable de concursants xinesos que, per primera vegada, seran els més nombrosos del festival amb 55 inscrits. Com a novetat, i tal com ha informat la organització, la representació xinesa també tindrà presència al jurat del concurs Solo Sax amb Xiaolu Zhang, professor i director d’estudis de jazz al Conservatori de Música de Shanghai.

El festival tindrà lloc del 28 de març al 5 d’abril. Els dos primers dies, el 28 i 29 de març, estaran dedicats a la celebració del concurs Youth Saxophone Competition. Els següents tres dies, del 30 de març a l’1 d’abril, és quan es realitzarà la primera ronda del concurs Solo Sax Competition amb més de 130 participants.

Enguany també s'organitzaran dues xerrades. Una serà el 2 d’abril a les 18h30 a càrrec de Claude Delangle titulada “Les voies du saxophone” i la segona, l’endemà, 3 d’abril, a les 16h amb Nicolas Prost amb “Les Répertoires oubliées”. Ambdues al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L'organització ha remarcat que l’acte més destacat seran els Sax Awards a les 18h. La gala de cloenda d’aquesta onzena edició de l’Andorra Sax Fest serà el 5 d’abril amb l’entrega dels premis i el guanyador del concurs Solo Sax del 2024.

tracking