Activitats

La 13a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany se celebrarà el 12 de maig

La cursa inclou dos tipus de recorregut, la de 5 quilòmetres i la de 2

Mapa de la cursa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, juntament amb la secretària d’Estat de Salut, Cristina Pérez, han presentat aquest dimarts la 13a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany que se celebrarà el proper diumenge 12 de maig.

Pel que fa a l’organització de la cursa, la hidratació per a la cursa es concentrarà al Parc Central amb l’habilitació de diversos punts estratègics per minimitzar la generació de residus en forma d’ampolles d’aigua. A més, els trofeus que s’entregaran estan dissenyats amb material reciclat i els obsequis també seran d’un material lliure de substàncies químiques industrials. Finalment, la comunicació amb els centres escolars es farà de forma digital per minimitzar l’ús del paper.

L'activitat inclou dos tipus de recorregut. La cursa de 5 quilòmetres (10:30h), que correspon al Campionat d’Andorra de 5 km, i la cursa de 2 quilòmetres (10:40h) pensada per al públic familiar (per a adults i infants). La sortida, en ambdós casos, serà davant del centre comercial Illa Carlemany, carrer Consell de la Terra d’EscaldesEngordany.

Les inscripcions es podran fer en línia des d’aquest dimarts a la tarda i fins al 28 d’abril a www.esportperatothom.ad i del 6 a l’11 de maig, presencialment, al centre comercial Illa Carlemany. El preu de la inscripció és 5 euros per a adult (inclou dorsal amb xip i samarreta amb els obsequis) o de 2 euros (només amb el dorsal amb xip). En el cas dels infants, el preu és de 3 euros (inclou dorsal amb xip i samarreta amb els obsequis) o gratuït només amb dorsal amb xip. Amb la venda de cada samarreta es destinaran 2 euros en benefici del banc d’aliments de Càritas Andorrana.

tracking