Successos

Detinguda per robar un cotxe i colar-se dins d'una casa aliena

La dona, resident del país, tenia el carnet de conduir suspès i havia donat 3,33 de taxa d'alcoholèmia

Agents del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident del país, de 39 anys, va ser detinguda ahir després de colar-se dins d'una casa aliena i donar positiu a la prova de tòxics i d'alcoholèmia, en què va donar 3,33de taxa, segons informa la policia.

La dona va accedir a l'interior d'un domicili d'Andorra la Vella després de que l'inquilí l'obrís i accedís a la casa sense el seu consentiment. Després de demanar en repetides vegades d'abandonar el domicili, i un cop és controlada pel cos policial, la dona manifesta que no sap perquè es troba a la casa i explica que s'ha traslladat des de Sant Julià de Lòria conduint un turisme. Posteriorment, es va identificar el vehicle com un cotxe desaparegut. El propietari ja havia presentat la denúncia i la dona tenia una suspensió penal del seu permís de conduir. A lesdependències policials, es va sotmetre a les proves d'acohol i droga en sang de manera voluntària.

L'arrestada s'enfronta als delictescontra la intimitat i la inviolabilitat del domicili,contra el patrimoni per furtar un vehicle,contra l’Administració de Justícia per conduir amb el permís suspès icontra la seguretat col·lectiva per drogues i alcohol al volant.

tracking