Futbol

Karrikaburu dona aire a l'FC Andorra (1-0)

Els tricolors superen per la mínima al Mirandés amb un gol al tram final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra s’agafa a la permanència després de vèncer per 1-0 al Mirandés gràcies a un gol de Karrikaburu al tram final del partit. Tot i no fer ni molt menys un partit brillant, els tricolors han acabat sumant una victòria d’or per seguir del tot immersos a la lluita per la salvació.

Els tricolors han semblat sortir millor, un pèl més directes del que és habitual i han tingut la primera abans de complir el primer minut amb una rematada de cap de Karrikaburu que ha sortit fregant el pal. Els futbolistes dirigitsavuiper Toni Astorgano han dominat la pilota, i han generat ocasions, però poc a poc han vist com el Mirandés s’envalentia en mig de la desesperació de Jaume Nogués i Gerard Piqué, que vivien el partit junts a la zona d’analistes. De fet, les ocasions més clares abans del descans han estat pels burgalesos, amb un cop de cap de Pablo Ramón que ha sortit fora, i una contra desaprofitada entre Carlos Martín i Alberto Reina quan ho tenien tot per obrir el marcador.

A la represa, la primera ha tornat a ser visitant després d’una pèrdua de Marsá, i els tricolors han respost amb un contracop mal portat. Gabri Martínez l’ha tornat a tenir amb un xut que ha atrapat Ratti sense problema. Poc a poc l’FC Andorra ha anat collant, especialment amb una passada de la mort de Lobete que no ha trobat rematador, i amb un penal que han demanat els tricolors per unes possibles mans de Barbu que ni l’àrbitre ni el VAR han considerat pena màxima. L’FC Andorra començava a bolcar-se a pel gol, però el Mirandés seguia comprometent als tricolors, com amb una rematada a la sortida d’un córner amb un cop de cap de Barcia que entre Ratti i el travesser han impedit que acabés pujant al marcador, tot i que la reacció ha estat ben ràpida, amb un xut llunyà molt potent d’Iván Gil que ha rebutjat com ha pogut Ramón Juan.

Semblava que a l’FC Andorra se li apareixien de nou els fantasmes de sempre, però, oh miracle, Karrikaburu, per fi, s’ha estrenat com a golejador tricolor per fer embogir a l’Estadi Nacional. EL davanter navarrès ha caçat una pilota a la frontal de l’àrea, i s’ha anat escorant fins a batre a Ramón Juan amb un excel·lent xut creuat des de la frontal. Els tricolors han hagut de patir, i de valent, per conservar aquest gol, però han pogut iniciar amb victòria el dia 1 de l’era post-Sarabia.

Amb la victòria, l’FC Andorra se situa a un punt de la permanència a l’espera de la resta de partits de la jornada, i la propera setmana visitarà el camp de l’Eldenc, ja amb Ferran Costa a la banqueta.

tracking