Successos

Detinguda per robar un cotxe i entrar dins d'una casa aliena

La policia va detenir divendres una dona resident de 39 anys que va donar positiu a la prova de tòxics i d’alcoholèmia

Agents de la policia.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres una dona resident de 39 anys després de ficar-se dins d’una casa aliena i donar positiu a la prova de tòxics i d’alcoholèmia, en què va donar 3,33 de taxa, segons va informar ahir la policia. La dona va accedir a l’interior d’un domicili d’Andorra la Vella després que l’inquilí l’obrís i accedís a la casa sense el seu consentiment. Després de demanar en repetides vegades d’abandonar el domicili, i un cop va ser controlada pel cos policial, la dona va manifestar que no sabia per què es trobava a la casa i va explicar que s’havia traslladat des de Sant Julià de Lòria conduint un turisme. Posteriorment, es va identificar el vehicle com un cotxe desaparegut. El propietari ja havia presentat la denúncia i la dona tenia una suspensió penal del seu permís de conduir. A les dependències policials, es va sotmetre voluntàriament a les proves d’alcohol i droga en sang.

D’altra banda, la matinada de divendres es va detenir un home per haver atropellat a cinc vianants a la sortida d’un local d’oci nocturn de la capital. El cos d’ordre va rebre diversos requeriments a les 5.15 hores per un atropellament multitudinari per part d’un conductor que presentava un comportament d’embriaguesa i que més tard es va donar a l’escàpol. En acudir al lloc dels fets, a la carretera de la Comella, al número 4, es va procedir a fer-li el test d’alcoholèmia, que va donar positiu amb 1,40 de taxa, i la prova de drogues, que també va resultar sortir positiva. El seu acompanyant, un no resident de 28 anys, també va quedar arrestat per possessió de 0,4 grams de cocaïna. Les víctimes, ferides lleument, van ser traslladades a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Finalment, la policia va arrestar el dilluns un home resident de 41 anys per agredir a un altre amb un bastó telescopi d’esquí de muntanya i causar-li ferides. Els fets van tenir lloc en el decurs d’una discussió a Encamp.

tracking