Successos

Esllavissada de rocs a Ciutat de Valls

Diverses roques han caigut prop del Rec del Solà i no han afectat a cap habitatge, però la circulació roman tallada als carrers Gil Torres i Bonavista

Esllavissada de pedres del 31 de març
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una esllavissada ha tingut lloc aquesta tarda a Ciutat de Valls en caure diverses pedres muntanya avall i aixecant una polseguera visible des de diversos punts de la parròquia, entre ells, un roc de grans dimensions. El despreniment no ha arribat a la zona residencial i no ha provocat danys materials, però ha deixat afectacions en alguns horts i murs de la zona superior al carrer Gil Torres. Els bombers expliquen que les pedres s'han desprès per la Canal de Bonavista a les 18.30 hores i s'han aturat abans d'assolir els habitatges més pròxims. Segons informa el comú d'Andorra la Vella, les roques han arribat al darrer tram del Rec del Solà i romandrà tancat fins que es netegi la zona.

La circulació s’ha tallat de manera preventiva als carrers Gil Torres i Bonavista i també quedarà tancat l’aparcament de Bonavista fins que els bombers autoritzin l'obertura. El cos, juntament amb els tècnics de Govern, han encetat els treballs de sanejamenti han avaluat futures caigudes de pedres al lloc de l'incident. En tot cas, l'Executiu ha descartat la necessitat d'evacuar els veïns.

La pedra de grans dimensions precipitada muntanya avall

tracking