METEOROLOGIA

El festival Snowrow tancarà el diumenge la temporada a Grandvalira

Pal Arinsal finalitza el mateix dia mentre que Ordino Arcalís allarga una setmana fins al 14 d’abril

Una pista del domini esquiable de Grandvalira.Grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de l'Snowrow tancarà la temporada a Grandvalira. El festival organitzat per l'empresa elrow, tindrà lloc als sectors Grau Roig i Pas de la Casa del 4 al 7 d'abril amb un format de dia per a tots els públics en què també hi haurà activitats a pistes, i un format de nit per a majors de divuit anys. Per la seva banda, Pal Arinsal també tancarà la temporada el 7 d'abril, mentre que Ordino Arcalís allargarà una setmana fins al 14 d'abril.

Les darreres precipitacions han deixat fins a 36 cm de neu nova a les estacions de Grandvalira Resorts a Andorra, una situació òptima per encarar el tram final de la temporada. Les estacions de Pal Arinsal i Ordino Arcalís compten amb el total del seu domini disponible, amb el 100% de pistes i instal·lacions obertes, i gruixos de fins a 145 cm i de més de dos metres de neu, respectivament. L'estació de Grandvalira, per la seva banda, té fins a 140 km de pistes esquiables i gruixos de fins a 180 cm.

Després del temporal dels últims dies, la previsió meteorològica apunta a unes jornades d'estabilitat climatològica, de manera que es donen unes condicions excel·lents perquè els esquiadors puguin gaudir de bona neu aquests últims dies. Els no esquiadors també podran aprofitar les activitats disponibles com el múixing, les motos de neu, o les atraccions del Mon(t) Magic Family Park de Canillo com la tirolina i el tobogan Màgic Gliss, i de les de Pal Arinsal com el Big Zip o el Big Airbag, sense oblidar les excursions en raquetes de neu que s'han convertit en un gran reclam, com la que porta al Mirador Solar de Tristaina a Ordino Arcalís.

tracking