Successos

Detinguts quatre turistes per intentar introduir droga a l'Snowrow

Els arrestats, entre 26 i 32 anys, tenien previst assistir aquest cap de setmana al festival i han estat enxampats a les fronteres amb una gran varietat d'estupefaents

La droga comissada a la duana espanyola del turista de 31 anysPolicia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut en els darrers dies a quatre turistes per intentar passar droga al festival que té lloc aquest cap de setmana a Grandvalira, l'Snowrow. Tots ells, entre 26 i 32 anys, han estat enxampats a les fronteres amb una gran varietat d'estupefaents. Entre ells, el cos ha controlat aquesta matinada a un home de 31 anys a l'accés del riu Runer quan entrava al país en un autobús de línia regular amb 30 grams de cocaïna, 57 grams de ketamina, 32 pastilles d’èxtasi i 50 grams d’haixix.L'individu viatjava amb un grup de persones i amagava la droga en la màniga d’una jaqueta que es va localitzar sota el seu seient. Així, el cosva detenir a la frontera amb França a tres turistes més en possessió de drogues.Es tracta de dos homes de 26 anys que van ser detinguts dimarts al migdia amb 3,5 grams d’amfetamina, 2,5 grams de tusi, una pastilla d’èxtasi i 3,8 grams d’haixix. L'altre home, de 32 anys, va ser arrestat dimecres a la tarda amb quatre pastilles d’èxtasi i 18 grams de marihuana.

Tres arrestos per alcohol al volant

La policia ha detingut a tres persones per conduir sota els efectes de l'alcohol aquesta setmana. Entre dimarts a la tarda i aquesta matinada, ha controlat atres homes de 23, 25 i 33 amb taxes màximes de fins a 1,09.

tracking