SEGURETAT

Quatre persones detingudes per voler introduir droga a l'Snowrow

Els arrestats són localitzats a les fronteres transportant diferents estupefaents

La quantitat de droga comissada a un dels detinguts.POLICIA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut en els darrers dies quatre turistes per intentar passar droga per al festival de música Snowrow, que té lloc aquest cap de setmana a Grandvalira. Segons va informar el cos en un comunicat, els arrestats tenien entre 26 i 32 anys i van ser enxampats a les fronteres amb una gran varietat d’estupefaents.

Entre els detinguts, el cos va controlar, la matinada passada, un home de 31 anys a l’accés del riu Runer quan entrava al país en un autobús de línia regular amb 30 grams de cocaïna, 57 grams de ketamina, 32 pastilles d’èxtasi i 50 grams d’haixix. L’individu viatjava amb un grup de persones i portava amagada la droga a la màniga d’una jaqueta que es va localitzar sota el seu seient.

El cos també va detenir a la frontera amb França tres turistes més per possessió de drogues. Per una banda, dos homes de 26 anys van ser detinguts durant dimarts al migdia amb 3,5 grams d’amfetamina, 2,5 grams de tusi, una pastilla d’èxtasi i 3,8 grams d’haixix. L’altre home, de 32 anys, va ser arrestat dimecres a la tarda amb quatre pastilles d’èxtasi i 18 grams de marihuana.

Fa gairebé dues setmanes, les forces de seguretat també van haver d’intervenir per casos d’estupefaents en un altre festival musical. Durant la celebració de l’Hibernation, que es va portar a terme entre el 21 i el 25 de març, la policia va detenir cinc persones per possessió de drogues.

A més d’aquestes detencions, aquesta setmana el cos va arrestar tres persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, entre dimarts a la tarda i la matinada passada. Es va controlar tres homes, amb taxes que arribaven fins a 1,09.

DESPLEGAMENT POLICIAL PEL FESTIVAL

El cos de la policia desplegarà un dispositiu especial durant el festival de música Snowrow, que se celebra aquest cap de setmana a Grandvalira. Hi haurà una quarantena d’agents i comandaments de diferents unitats, com ara la unitat de seguretat ciutadana, la unitat d’intervenció tècnica, la unitat de fronteres i estrangeria, la unitat de seguretat viària i l’àrea de policia judicial i investigació criminal. El cos va informar que l’objectiu és reforçar la seguretat davant les 8.000 persones que espera rebre l’esdeveniment. Justament ahir es va celebrar la darrera reunió amb tots els actors implicats per acabar d’ultimar els detalls de l’operativa.

tracking