Successos

La policia busca un conductor que provoca un accident a Canillo

El cotxe accidentat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia continua la recerca per trobar i detenir el propietari d’un cotxe que va fugir ahir després de causar danys a un altre vehicle pels volts de les vuit del matí, a Ransol, Canillo.

Elcos va informar que va localitzar-se el turisme causant del sinistre aparcat a la carretera dels Plans a Ransol, però que encara es mantenia la cerca per trobar-ne el propietari, que, segons va explicar la policia, ja s’ha pogut identificar i no és resident al Principat.

L’avís es va donar per part d’un veí de Ransol que va presenciar els fets. Segons el relat de la policia, aquest testimoni hauria vist com el vehicle fugia després de la topada. Els agents de la policia van haver-se de coordinar amb els agentsel servei de circulació de la parròquia, que van desplaçar-se fins al lloc on va tenir lloc la topada per regular el trànsit i evitar que es formessin cues.

Les afectacions que va tenir l’accident van consistir principalment a tallar de manera parcial un dels carrils per retirar de la calçada les restes despreses dels cotxes arran de la topada.

tracking