Successos

L'Snowrow clou amb 53 detinguts per possessió de droga

El volum més destacat se li va segrestar a un home en un autobús de línia regular amb més de 150 grams de diferents drogues

Agents del cos de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha tancat aquest diumenge el dispositiu especial amb motiu del festival Snowrow. Entre les accions preventives i en col·laboració amb l’organització i el seu servei de seguretat privada, des de l’inici de l’esdeveniment el passat dijous, s’han fet controls en els accessos al recinte que han suposat la detenció de fins a 53 persones per possessió d’estupefaents, 49 de les quals divendres i dissabte. La gran majoria eren turistes d’entre 19 i 43 anys, a qui s’ha arrestat amb petites quantitats, segons han informat en un comunicat el cos policial.

Quant a la droga comissada, n’hi ha de diverses classes, des de cocaïna, tusi, èxtasi, ketamina i MDMA, a marihuana i haixix. El volum més destacat se li va segrestar la matinada de dijous a un home de 31 anys quan intentava entrar al país per la frontera del riu Runer en un autobús de línia regular amb 30 grams de cocaïna, 57 de ketamina, 32 pastilles d’èxtasi i 50 grams d’haixix, apunta el comunicat del cos de seguretat.

La policia ha apuntat que a les fronteres també s’han detingut des de dimarts passat un total de 14 persones que volien accedir a Andorra en possessió d’estupefaents i que van manifestar que es dirigien a l’Snowrow. Paral·lelament, un altre turista va ser arrestat per possessió i positiu en drogues al volant i una dona va ser detinguda per alcoholèmia amb una taxa d’1,22. Tots dos venien del festival de música electrònica.

tracking