BALANÇ

La manca de neu deixa una davallada de visitants a Naturland durant l'hivern

La companyia ha tancat la temporada amb 42.116 visitants, un 18% menys que la temporada anterior

Activitat de NaturlandNaturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandva tancar ahir la temporada d'hivern 23-24 amb regust "agredolç" per la manca generalitzada de precipitacions en forma de neu, tal com ha apuntat l'entitat a través d'un comunicat. El nombre de visitants ha disminuït en un 18% en relació amb la temporada anterior i ha acabat amb un total de 42.116 visitants. Tanmateix,Naturlandha informat que es va poder iniciar la temporada el 2 de desembre al Prat de Conangle amb la pista verda, i a partir del 2 de març, ja es van poder obrir la totalitat de les pistes fins al 22 de març.

En total, han explicat que durant aquesta temporada s'han ofert128dies d'esquí nòrdic – 16 més que la temporada anterior- una oferta que s'ha pogut complementar amb les activitatsoutdoorde la cota 1.600. A més, gràcies a les nevades del mes de març, s'han pogut presentar les novetats de la temporada, lessnowscooter(patinet elèctric sobre neu) i el trineutour(un trineu de 9 places arrossegat per una moto de neu de grans dimensions).

Naturlandha afegit que han recolit molt bones vendes de l'experiència del Pare Noel i han destacat que el pont de la Puríssima va sobrepassar les expectatives amb xifres que superaven "amb escreix" les registrades l'any 2022 en un 14%, tot i tenir un dia menys de pont, ha matisat la companyia. En total, 5.000 persones van poder gaudir de les diverses activitats, el que va suposar un 14% més que el registrat en el pont de la Puríssima de l'any anterior.

Davallada de visitants per la Setmana Santa

El centre ha registrat 5.000 visitants en el còmput de tota la Setmana Santa, un 18% menys de visitants respecte any passat. Tot i les previsions de mal temps, han aconseguit "un volum important" de visitants el divendres 29 i el dissabte 30 de març, dies en els quals es registra al voltant del miler de visitants (com l'any passat), ha informat Naturland. La pluja del diumenge 31, però, va perjudicar el còmput final. L'aspecte positiu, apuntael centre, és que gràcies a les nevades de finals de mes, s'ha obtingut mantenir l'oferta d'esquí nòrdic fins al final de la temporada.

tracking