Cultura

El cor Arpegia Vox farà una gira pel Principat

Les actuacions començaran dissabte amb un doble concert a la Massana

Arpegia VoxArpegia Vox

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cor Arpegia Vox oferirà un seguit de concerts aquest cap de setmana al Principat. Així, el dissabte farà un doble concert a la Massana. A les 12 hores, a la Minjadora del Sinquede, a la plaça de les Fontetes; i a les 21 hores, a l'Església de Sant Iscle i Santa Victòria. La formació també actuarà al centre comercial Illa Carlemany (dissabte a les 18 h), a l'Església del Fener (diumenge a les 19 h), i alLycée Compte de Foix (dilluns, a les 10.30 h i dimarts, a les 16.30 h).

Arpegia Vox és un cor de noies de Tolosa, createl 2020per estudiants de secundària, que van obrir el projecte a totes les joves interessades en el cant coral. Es defineixen com un grup compromès i voluntari, apassionat per la música i l'art, amb uns valors comuns.

Sota la direcció de Rita Ibrahim, el cor treballa diferents aspectes de la veu per conformar un repertori original i divers, amb temes com "Summertime", de George Gershwin, "El Cant dels Ocells", de Pau Casals o "Cansond'Orphée", dePaulineCroze. Des de la seva creació el grup ha fet diverses actuacions i, a més, realitza una gira anual, que enguany serà aAndorra.

tracking