UNIVERSITAT

L'UdA celebra el Dia mundial de la salut amb un nou màster

El lema de la diada era enguany ‘La meva salut, el meu dret’

La presentació del màster, ahir.UDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d’Andorra (UdA) va acollir ahir un programa d’actes amb motiu del Dia mundial de la salut, que se celebra cada 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. El lema de la diada, organitzada per l’escola d’infermeria de l’UdA, era enguany La meva salut, el meu dret.

La iniciativa, que va comptar amb la participació d’una quinzena de persones, va servir per presentar el nou màster en salut, que s’iniciarà el mes de setembre vinent i per al qual la preinscripció ja està oberta. El màster en salut és una titulació de segon cicle orientada a formar professionals que puguin dissenyar estratègies per promoure, mantenir i recuperar la salut de la població, com també prevenir conductes i hàbits de vida no saludables.

El programa d’actes va incloure dos tallers, sobre gestió emocional i salut corporal, respectivament, i una xerrada sobre la salut planetària. A més, també va incloure un esmorzar saludable i una taula rodona sobre la promoció de la salut planetària a l’UdA a càrrec de docents i estudiants.

La jornada va cloure al vespre amb una sessió informativa sobre el nou màster en salut adreçada als futurs estudiants, durant la qual es va presentar amb detall el pla d’estudis i les sortides professionals i acadèmiques de la formació. El 6 de juny vinent es farà una nova sessió informativa.

tracking