Cambra de comerç

Noves subvencions per a la digitalització empresarial

La Cambra de Comerç ha llançat un programa subvencionat pel Govern que consta de 3 passes

Seu de la Cambra de ComerçAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc del Programa de Digitalització d’Empreses (PDE), el Govern ha llançat amb la Cambra de Comerç un nou servei d’acompanyament en el desplegament de les iniciatives del Pla de Transformació Digital per part d’una empresa especialitzada. El PDE proposa un camí amb tres passes per millorar la maduresa digital de les empreses:

Omplir un qüestionari online gratuït per avaluar la maduresa digital del negoci. Qui el completi rebrà un informe amb un recull de consells per dur a terme un procés de transformació digital específic.

La segona passa és sol·licitar un Assessorament Digital Personalitzat subvencionat fins a un 75%segons la mida de l'empresa, on un proveïdor especialista definirà un pla de Transformació Digital per al negoci en qüestió.

Finalment, es podrà demanar el nou servei d’acompanyament i, de forma paral·lela, disposar d’ajuts per finançar la implantació de solucions digitals a través de crèdits tous avalats per Govern.

Per obtenir més informació sobre el Programa de Digitalització d’Empreses d’Andorra, podeu accedir al següent enllaç web:https://andorra-digital.com/pde

tracking