CULTURA

La Comissió per la UNESCO inaugura l'exposició 'Colors per al Planeta'

L'acte tindrà lloc el divendres al museu Galobardes de Canillo

Edició anterior de l'Art CampComú de Sant Julià de Lòria

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO inaugurarà el divendres a les 12 hores l’exposició itinerant de l’ArtCamp Andorra "Colors per al Planeta" 2024 al museu de la moto/espai Galobardes de Canillo.

L’ArtCamp Andorra “Colors per al planeta” és una trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. En aquesta edició de l’exposició itinerant es mostren les obres de la col·lecció de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO de l’edició 2021 de l’ArtCamp.  A més del caràcter artístic del projecte, l’objectiu és col·laborar a forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència i compartir deu dies de tallers, d’encontres artístics i d’intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania.

El model ArtCamp Andorra ha seduït diferents països que s’han mostrat interessats en desenvolupar un ArtCamp en el seu territori. Malta va iniciar el seu l’any 2015 i ja han tingut lloc 4 edicions (2015, 2017, 2019 i 2022). Altres països també han organitzat un ArtCamp aquest any 2022 com és el cas de la Universitat d’Ajman, Emirats Àrabs Units, i Roma aquest 2024. Aquests ArtCamps han comptat amb l’assessorament de la CNAU.

Des que es va crear l’any 2008, l’ArtCamp Andorra ha acollit prop de 250 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear més de 600 obres originals.

tracking