CONVENIS

Concertació de 16 places al servei de rehabilitació a Sant Vicenç d'Enclar

S’ha fixat que els usuaris podran tenir 120 dies de sessions, ampliables segons la valoració mèdica.

Clínica geriàtrica Sant Vicenç d'EnclarFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat aquest dimecres el conveni de concertació de 16 places del servei de rehabilitació funcional per a menors de 65

anys amb la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar.

El cost mensual total d’aquest servei és de 2.713,60 euros, dels quals 1.140 euros es farà càrrec la CASS i 936,64 euros més els finançarà el Govern. La resta de les despeses –636,96 euros– aniran a càrrec de l’usuari.

Un pas que es fa després que a l’octubre del 2023 el Consell de Ministres donés llum verda a la incorporació al catàleg del servei de rehabilitació funcional per a menors de 65 anys com una prestació d’atenció diürna i amb naturalesa sociosanitària. Així, aquesta es va sumar a la rehabilitació funcional per a majors de 65 anys, que ja estava inclosa a la cartera de serveis.

De la mateixa manera que succeeix amb la resta de serveis concertats, en cas que l’usuari no pugui fer front al pagament de la seva part té dret a sol·licitar una prestació econòmica d’Afers Socials.

La rehabilitació funcional inclou qüestions com ara un pla terapèutic per part d’un metge rehabilitador i la seva consulta; atenció d’infermeria i neuropsicològica; logopèdia; o el tractament de fisioteràpia, rehabilitació i estimulació. Pel que fa a la durada, s’ha fixat que els usuaris podran tenir 120 dies de sessions, ampliables segons la valoració mèdica.

tracking