BANCA

MoraBanc llança un pla d’estalvi al 3,6% d’interès

MoraBanc llança un pla d’estalvi “accessible i aplicable a diferents tipus de persones, independentment dels seus ingressos i despeses mensuals” 

La seu central de l’entitat.

La seu central de l’entitat.Morabanc

Publicat per
Redacció / Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc llança un pla d’estalvi “accessible i aplicable a diferents tipus de persones, independentment dels seus ingressos i despeses mensuals”. El nou producte “valora de manera especial l’esforç del client a l’hora de començar a estalviar” i per això l’aportació inicial, durant els primers tres anys, rebrà un rendiment estimat a venciment del 3,60% TAE anual, amb una rendibilitat acumulada estimada, al final dels tres anys, superior al 10%.

A banda de l’aportació inicial, el pla s’articula amb aportacions periòdiques de la quantitat que decideixi cada persona i que rebran un tipus d’interès garantit favorable que s’anirà revisant semestralment i que s’inicia amb un 3% TAE. L’entitat va defensar que es tracta d’una “solució financera que ajuda les persones a optimitzar les finances personals”. Els detalls es poden consultar al web de l’entitat.

tracking