SUCCESSOS

Roben en un restaurant i amenacen un veí amb una pistola d'aire comprimit

La policia va detenir els joves poc després dels fets a Santa Coloma

Un vehicle de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated
 Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Dos joves de 19 anys han passat a disposició judicial acusats de robar diners en un restaurant, amenaçar un home i agredir-ne un altre. La policia ha informat que els nois van ser detinguts a Santa Coloma poc després d'haver accedit en un establiment de la zona trencant el vidre d'una de les portes poc abans de dos quarts de dues de dimecres. Un empleat que es trobava a l'interior del local, que ja estava tancat, va veure els arrestats i va sortir per demanar ajuda i va cridar l'atenció als joves quan va veure que manipulaven la caixa registradora.

Els joves van fugir i un veí que havia presenciat els fets els va seguir a peu "fins que un d'ells l'hauria encanonat amb una pistola, que simulava una arma de foc real", explica el cos de seguretat. Els agents van seguir el recorregut dels implicats en ser alertats dels fets i van trobar un martell que haurien fet servir per entrar al restaurant i una pistola d'aire comprimit. La policia indica que els joves estaven amagats i van ser localitzats i detinguts minuts després i que el robatori hauria estat d'unes monedes de la caixa.

La policia indica que abans del robatori al restaurant un dels nois hauria agredit un home a la zona de Prada Ramon a Andorra la Vella. 

tracking