FORMACIÓ

Pere Pastor instrueix la policia en l’atenció a les víctimes

La policia va acollir ahir al matí a la sala d’actes del despatx central la conferència Els drets humans i la relació amb la policia

Conferència de Pastor als agents de policia.

Conferència de Pastor als agents de policia.Policia

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia va acollir ahir al matí a la sala d’actes del despatx central la conferència Els drets humans i la relació amb la policia, a càrrec del jutge per Andorra al Tribunal Europeu de Drets Humans, Pere Pastor Vilanova. Es tracta d’una xerrada que recomanen els organismes internacionals i que el cos organitza periòdicament en el marc del pla de formació de la institució. De fet, no és la primera vegada que Pastor la imparteix. Tant ell com Josep Casadevall, qui també va ser jutge i vicepresident del Tribunal d’Estrasburg, han ofert amb anterioritat ponències centrades en aquesta matèria.

En la conferència, Vilanova va fer èmfasi en el paper de la policia com a garant i defensora dels drets humans. En aquest sentit, va exposar qüestions relacionades amb la protecció del dret a la vida, l’empatia i la cura de les víctimes i l’atenció humana, entre d’altres.

tracking