POLICIA

Detingut per agredir a la seva parella i a dos companys en un hotel

L'home es va resistir a l'arrest i va atacar als agents

Dos agents de policia

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia ha informat de la detenció aquest cap de setmana d'un turista de 30 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat, contra la funció pública i contra l’honor després que els agents fossin requerits des d’un hotel del Pas de la Casa.

Segons ha fet saber el cos de seguretat, els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte. Quan els policies van arribar a l’establiment, van veure el jove amb una actitud violenta i van constatar com les persones amb qui compartia habitació, dues noies i un noi, presentaven indicis d’haver patit agressions. Quan el van voler controlar, va oposar una forta resistència intentant donar cops de puny i puntades de peu als agents i insultant-los constantment. Segons van manifestar els seus acompanyants, l’home havia agredit, insultat i amenaçat de mort, primer, la seva parella i, després, els altres dos joves, que havien intentat calmar la situació.

El mateix dissabte, però a la nit, un altre home de 31 anys va ser arrestat a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després de causar-li lesions a la parella al seu domicili, ha afegit la policia al seu comunicat.

tracking