SOLIDARITAT

UNICEF i la Borda del Pi col·laboren per lluitar contra el canvi climàtic

L'esdeveniment busca recaptar fons pel sud de Madagascar

Una de les construccions que UNICEF realitza a Madagascar

Una de les construccions que UNICEF realitza a MadagascarUNICEF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

UNICEF Andorra, amb la col·laboració de la Borda del Pi, ha comunicat la celebració d'una festa familiar benèfica el pròxim dissabte 8 de juny de 2024, d'11:30 a 18:30 h a la Borda del Pi. Aquest esdeveniment té com a objectiu recaptar fons per al projecte d'UNICEF a Madagascar, destinat a pal·liar els efectes del canvi climàtic al sud d'aquesta regió severament afectada.

Amb el suport d’UNICEF Andorra, els eco-pobles seleccionats per UNICEF al Sud de Madagascar (Androy, Anosy i Atsimo-Andrefana) reben suport per esdevenir resistents al clima per millorar la vida dels infants i les seves famílies. Amb la recaptació d’aquest esdeveniment, UNICEF Andorra continuarà amb la construcció i instal·lació d'infraestructures d’aigua, sanejament, higiene, elèctriques i serveis, així com connectivitat a internet a Madagascar.

Aquest esdeveniment se celebra en el marc de la XIII EDICIÓ DELS ENCANTS D'UNICEF, un mercat de moda solidària que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juny a THE EMBASSY. L'entrada son 120 euros i els nens entren gratis.

tracking